MASTERİNİ BİTKİSEL KREM ŞANTİ

Tatlı ve keklerin vazgeçilmezi Masterini Krem Şanti çırpıldığında kolay ve hızlı bir  şekilde kabarır ve pastacılık ürünlerinde dolgu ve dekorasyon amaçlı kullanılır.

  • Çırpıldığında dakikalar içinde hacminin 2,5 katı kadar kabarır.
  • Büfeye çıktığında şeklini kaybetmez.
  • Çökme, çatlama ve sulanma yapmaz.

Su, hidrojenize bitkisel yağ, şeker, glikoz şurubu, emülgatörler (polioksietilen sorbitan monostearat, yağ asitlerinin mono ve digliseridleri, yağ asitlerinin poligliserol esterleri), stabilizörler (karboksimetil selüloz), asitlik düzenleyiciler (sodyum sitrat, sodyum fosfat), tuz, aroma verici, renklendirici (beta karoten).

Enerji ve Besin Öğeleri (100 ml için)
Enerji (kJ/kcal)       : 1261 /304
Yağ (g)                     : 26,0
Doymuş Yağ (g)     : 26,0
Karbonhidrat (g)   : 17,6
Şeker (g)                 : 17,6
Protein (g)             : 0,0
Tuz (g)                    : 0,1

Hazırlanışı: Masterini Krem Şantiyi kullanmadan önce buzdolabında en az 12 saat soğutunuz. Soğutulmuş bir kaba boşaltınız. İstenilen miktarda şeker ilave edilebilir. Yüksek devirde 2 dakika çırpınız. Ambalajı açılmamak kaydı ile oda sıcaklığında son tüketim tarihine kadar saklanabilir (en fazla +20°C). Açıldıktan sonra buzdolabında saklanmalı ve 2 gün içerisinde tüketilmelidir.

Kullanmadan önce en az 12 saat 5-8 °C’de soğutmanız gerekmektedir.

Profesyonellerin Yeni Tercihi